top of page

Curcussen baby- en kindgebaren

Ben je benieuwd welke cursussen ik geef? Kijk snel hieronder voor een overzicht. Heb je vragen over een van de cursussen, neem dan vrijblijvend contact met mij op via mamahanna1989@gmail.com

Aaron vlinder.jpg

Basiscursus baby- en kindgebaren

Deze groepscursus bestaat uit twee bijeenkomsten van 2 uur. Tijdens deze cursus vertel ik je een meer over de achtergrond van baby- en kindgebaren en leer je al 50 gebaren! Tussen de twee bijeenkomsten zit ongeveer 4 weken zodat je goed kunt oefenen met de gebaren. Deze cursus zal plaatsvinden op een locatie in de buurt, overleg mogelijk. 

Heb je meer vragen over de inhoud van deze cursus of wil je weten hoeveel het kost? Neem dan vrijblijvend contact met mij op via mamahanna1989@gmail.com. Wil je liever geen cursus volgen in een groep? Dan is een privécursus wellicht iets voor jou! Spreek ik jou snel?

Gebaar uil.jpg

Cursus baby- en kindgebaren op thema

Als je de basiscursus baby- en kindgebaren hebt gevolgd, kun je er voor kiezen om extra themagebaren te leren. Tijdens deze bijeenkomst van 1,5 uur leer ik je 30 themagebaren aan. Je kunt kiezen uit de volgende thema's:

• Eten en drinken

• Dieren

• Familie en emoties

• School

• Feestdagen en seizoenen

Mama Hanna docent gebaren.jpg

Privécursus baby- en kindgebaren

Wil je liever een cursus baby- en kindgebaren bij jou thuis, zonder andere ouders? Dan is een privécursus de perfecte oplossing! Tijdens deze privécursus vertel ik jou meer over de achtergrond van baby- en kindgebaren en leer ik je 50 gebaren aan. Ook na deze cursus kun jij kiezen voor extra verdieping door middel van de verschilende themagebaren.

Wil je meer weten over de privécursus? Neem dan vrijblijvend contact met mij op via mamahanna1989@gmail.com.

Aaron en Laurens spelen in de zandbak.jp

Kennismakingsworkshop

Heb jij interesse in baby- en kindgebaren maar weet jij niet of je direct een uitgebreide cursus wilt volgen? Dan is de kennismakingsworkshop iets voor jou! Tijdens deze workshop laat ik je kennismaken met de achtergrond van baby- en kindgebaren en leer ik je 12 gebaren aan. Ben je daarna enthousiast? Dan kun je kiezen voor de basis- of privécursus. 

Wil je meer weten? Stuur mij een bericht.

Bedankt voor je bericht. Ik neem snel contact met je op! Groetjes Hanna

bottom of page