top of page
  • Mama Hanna

De liefde voor deze twee..❤

Bijgewerkt op: 14 jan. 2021


Soms, als ik naar ze kijk, vraag ik me af waar ze vandaan komen. I know, ik heb ze 9 maanden veilig bij me gedragen en de geboorte vergeet je nooit meer 🤪. Maar toch denk ik wel eens: 'Wanneer zijn jullie zo groot geworden?!' 🤷‍♀️

Laurens wordt bijdehand, heeft altijd een weerwoord waardoor we steeds creatiever moeten zijn in onze antwoorden. Wanneer is dat ineens ontstaan?!

Aaron heeft enorm zijn eigen willetje, geeft al aan wat hij wel (en vooral niet) wil, kan enorm ondeugend zijn en is voor niks of niemand bang. Voor mijn gevoel lag je gisteren nog in mijn armen te slapen...⠀

En nu staan ze daar, zij aan zij, broers voor het leven 👬. Ze kunnen niet met elkaar, maar ook zeker niet zonder elkaar. Elke ochtend begroeten ze elkaar alsof ze elkaar al maanden niet hebben gezien. Vertederend.. totdat ze elkaar de hersens inslaan 🙃. ⠀

Niemand kan je vertellen hoe het is om een mini versie van jezelf te baren en op te voeden. Niemand kan je vertellen hoe je dit moet aanpakken, de handleiding moet je zelf schrijven. En wanneer je denkt dat je het onder controle hebt, breekt er weer een nieuwe fase aan vol verrassingen . ⠀

En ondanks dat ik het echt met periodes pittig vind en ook vaak genoeg niet leuk, zou ik ze nooit meer willen missen. Mijn mannen, voor altijd in mijn hart.💞

27 weergaven0 opmerkingen
bottom of page