top of page
  • Mama Hanna

De wet van aantrekking

Bijgewerkt op: 14 jan. 2021


Drie maanden geleden zag mijn leven er heel anders uit. Ik werkte fulltime, 's avonds en ik het weekend was ik bij mijn gezin en zo ging het week in, week uit.

Ik miste iets, maar wat wist ik niet. Wanneer ik ging wielrennen, ging ik aan het water zitten en dacht na over wat mijn leven zou verrijken, maar ik had werkelijk geen idee.


Na lang afwegen besloot ik een dag minder te gaan werken. Enerzijds om Arjon te ontlasten in alle medische afspraken voor de kinderen, anderzijds om op zoek te gaan naar balans tussen werk en privé. Want ondanks dat ik mijn werk leuk vind, mis een soort doel in mijn leven. Ik was er van overtuigd dat dit doel op mijn pad zou komen.


Nu, drie maanden later, is er zoveel veranderd!

Ik ben een opleiding gestart tot docent baby- en kindgebaren. Dit heeft ervoor gezorgd dat gebarentaal nu een rode draad is in mijn leven en ik het dagelijks gebruik.

Om klanten aan te trekken ben achter de schermen bezig met het maken van mijn eigen website. Om mijzelf te onderscheiden ben ik op zoek gegaan naar iemand die mij kan helpen met onder andere het ontwerpen van mijn eigen logo. Ik heb de juiste persoon gevonden en we zijn nu achter de schermen bezig met zoveel leuke dingen!


Dit alles heeft ervoor gezorgd dat ik enorm veel energie heb gekregen en mijn doel duidelijk voor ogen heb. Daarnaast ben ik enorm gegroeid als persoon. Ik sta veel positiever in het leven, heb meer energie en ben daardoor een betere mama en vrouw. Ik ben er van overtuigd dat dit te maken heeft met je eigen mindset. Laat alle weerstand los, geloof in wat je wilt bereiken en het komt op je pad!

21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page