top of page
  • Mama Hanna

Eerste schooldag van Laurens

Bijgewerkt op: 19 dec. 2021


Je eerste 'echte' schooldag.. want de rest van de dagen die je op school hebt gezeten vanaf je 4e verjaardag zijn op een hand te tellen.

Gisteravond wilde je niet slapen. Je was hyper, wilde niet luisteren en ging uiteindelijk pas om 22.30 naar bed. Uiteindelijk zei je: 'Mama, ik vind het spannend om naar school te gaan.' ⠀

Vanmorgen kreeg ik je natuurlijk niet wakker.. je had veel te kort geslapen. Toch was je super goed gemutst en enthousiast om naar school te gaan!⠀

En toen bracht ik je weg, mijn grote jongen. Een brok in mijn keel.. Gek eigenlijk, normaal heb ik daar geen last van. Maar vanmorgen wel, alsof het nu 'echt' is. Mijn kleine grote jongen, die ik altijd kon beschermen, gaat naar school. Nog zo klein, maar al met zoveel bagage. Ik duim, ik hoop dat het goed gaat. Dat hij vriendjes gaat krijgen, hij geaccepteerd gaat worden en dat hij het gaat redden op regulier onderwijs.

Maar wat er ook gebeurt... je blijft voor altijd mijn kleine, grote jongen.. een brok in mijn keel, maar een hart vol met trots en liefde ❤

11 weergaven0 opmerkingen
bottom of page